”CITY TRGOVSKE ULICE”

NAJEM RAZSTAVNO PRODAJNEGA PROSTORA NA DOLOČENIH
POVRŠINAH IZVEN TRGOVSKIH LOKALOV V TPC CITY 

“Dober glas seže v deveto vas… Veliko izdelkov želi pozornost
potrošnikov, le izbrani so je deležni. Neposredna in iskrena
komunikacija s potrošniki je ključna pri ustvarjanju in
negovanju končne prodaje.”

         

TPC CITY je postal sodobno nakupovalno središče, ki nudi obiskovalcem široko paleto izdelkov in storitev ter mirno in urejeno nakupovalno okolje. Dnevni obisk obiskovalcev in zaposlenih v trgovskem in poslovnem delu je že v dopoldanskem času visok, zato interes za najem razstavno – prodajnega prostora vse bolj narašča. Najem razstavno prodajnega prostora je možen v vseh štirih etažah na “trgovskih ulicah“ trgovskega dela objekta TPC CITY, kakor tudi na posebej določenih prostorih v samem trgovskem centru TPC CITY, ki se nahaja na eni najbolj mondenih in atraktivnih lokacij v Mariboru.

Nudimo vam najem:

- RAZSTAVNEGA PROSTORA
-
PRODAJNEGA PROSTORA
-
PROMOCIJSKO – OGLASNEGA PROSTORA
-
STOJNIC V OKVIRU CITY “BOŽIČNEGA MESTA”
-
STOJNIC V OKVIRU CITY KMEČKE TRŽNICE

Koordinacija in sočasna predstavitev vašega podjetja, artikla, proizvoda ali storitve je zelo pomembna, zato se je potrebno predhodno dogovoriti in rezervirati vaš želeni oglaševalski ali razstavno – prodajni prostor.

V našem trgovskem centru TPC CITY vam omogočamo izjemno ugoden najem razstavno – prodajne površine v primerjavi z drugimi primerljivimi trgovskimi centri, obenem pa vam zagotavljamo direkten in učinkovit kontakt s potrošniki.

Za vse nadaljne informacije za najem razstavno – prodajnega prostora vam je na voljo:

TRŽENJE TPC CITY
MGV MARKETING d.o.o.

Kontaktna oseba:
Mirjana Stiplošek – Gorza
GSM: 031 / 661 465
Mail: info@city.si
Internet: www.city.si

POSLOVNI PROSTORI

NAJEM – NAKUP – PRODAJA LOKALOV V TPC CITY

1. ODDAM V NAJEM - Trgovsko poslovni prostor v II. etaži TPC CITY. Obsega trgovski del z manjšim skladiščem v skupni izmeri ca 40 m2. Lokal ima veliko izložbeno okno. Možnost pričetka najema takoj. Cena najema po dogovoru. Za več informacij pokličite na: 041/ 729 054