“CITY TRGOVSKE ULICE”

NAJEM RAZSTAVNO PRODAJNEGA PROSTORA NA DOLOČENIH POVRŠINAH IZVEN TRGOVSKIH LOKALOV V TPC CITY 

“Dober glas seže v deveto vas… Veliko izdelkov želi pozornost potrošnikov, le izbrani so je deležni. Neposredna in iskrena komunikacija s potrošniki je ključna pri ustvarjanju in negovanju končne prodaje.”

City City

         

TPC CITY je sodobno nakupovalno središče, ki nudi obiskovalcem široko paleto izdelkov in storitev ter mirno in urejeno nakupovalno okolje. Dnevni obisk obiskovalcev in zaposlenih v trgovskem in poslovnem delu je že v dopoldanskem času visok, zato interes za najem razstavno – prodajnega prostora vse bolj narašča. Najem razstavno prodajnega prostora je možen v vseh štirih etažah na “trgovskih ulicah“ trgovskega dela objekta TPC CITY, kakor tudi na posebej določenih prostorih in na fasadnih površinah objekta TPC CITY, ki se nahaja na eni najbolj mondenih in atraktivnih lokacij v Mariboru.

Nudimo vam najem:
– RAZSTAVNEGA PROSTORA
PRODAJNEGA PROSTORA
PROMOCIJSKO
– OGLASNEGA PROSTORA
STOJNIC V OKVIRU CITY “BOŽIČNEGA MESTA”
STOJNIC V OKVIRU CITY KMEČKE TRŽNICE

Kontakt: info@uprastan.com

Koordinacija in sočasna predstavitev vašega podjetja, artikla, proizvoda ali storitve je zelo pomembna, zato se je potrebno predhodno dogovoriti in rezervirati vaš želeni oglaševalski ali razstavno – prodajni prostor. V našem trgovskem centru TPC CITY vam omogočamo izjemno ugoden najem razstavno – prodajne površine v primerjavi z drugimi primerljivimi trgovskimi centri, obenem pa vam zagotavljamo direkten in učinkovit kontakt s potrošniki.

POSLOVNI PROSTORI

NAJEM – NAKUP – PRODAJA LOKALOV V TPC CITY

1. ODDAM V NAJEM Trgovsko poslovni prostor v II. etaži TPC CITY. Obsega trgovski del z manjšim skladiščem v skupni izmeri ca 40 m2. Lokal ima veliko izložbeno okno. Možnost pričetka najema takoj. Cena najema po dogovoru.
Za več informacij pokličite na: 041/ 729 054

2. ODDAM V NAJEM – Lokal zraven Butika in salona čevljev LA MIRIAM / II. etaža TPC CITY Maribor! ODDAM – Trgovsko poslovni prostor v II. etaži TPC CITY – Vita Kraigherja 5 – Maribor, ki se nahaja na levem bregu reke Drave neposredno ob glavni mestni vpadnici, ki preko Titovega mostu prehaja v mestni center. Smo tako rekoč sredi poslovnem središča mesta, saj smo obdani z vsemi pomembnejšimi javnimi institucijami mesta Maribor, od starega mestnega jedra pa nas loči le nekaj korakov. Lokal obsega sprednji del z manjšim skladiščem in garderobo v skupni izmeri ca 40 m2. Lokal je sodoben in popolnoma prenovljen, primeren je za pisarno, predstavništvo, storitveno dejavnost idr…, saj ima tudi izložbeno okno. Lokal se nahaja v 2. etaži v sodobnem trgovsko – poslovnem centru TPC CITY Maribor v strogem centru mesta Maribor ob Trgu Leona Štuklja. Možnost pričetka najema takoj ali po dogovoru. Cena najema 200, 00 eur (5, 00 eur/m2) + stroški upravljanja in obratovanja ca 110, 00 eur/mesečno.

Kontakt: GSM: 031/661465 ali pišite na mirjana.gorza@gmail.com

lokal1 lokal5

lokal2 lokal4