CITY HUMANITARNOST

ZBIRAMO STARE KOVČKE!

Z veseljem vas obveščamo, da letos zopet organiziramo akcijo zbiranja kovčkov – tokrat že tretje leto zapored! Vabimo vas, da v naše trgovine prineste svoje stare kovčke in v zameno prejmete 20% popust pri nakupu novega Samsonite. Vse prejete kovčke bomo skrbno pregledali in sortirali. Podjetje Interseroh bo poskrbelo za recikliranje in ekološko uničenje odsluženih kovčkov. Kovčke, ki so še primerni za rabo, pa bomo v sodelovanju z Zavodom LoveIsUniversal podarili pomoči potrebnim.

Akcija traja vse do 5. maja 2014 v vseh naših trgovinah (ne velja za e-trgovino).

Oglejte si utrinke iz lanske akcije na
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150855000530914.399553.366094490913&type=3

VEČ NA: www.toko.si

toko1

UNICEF SLOVENIJA v TPC CITY!

Na osnovi že nekajkrat izjemno uspešno izpeljanega UNICEFOVEGA projekta “Starši otrok sveta” smo se v sodelovanju z UNICEFOM odločili ponovno izpeljati omenjen projekt ter na ta način priklicati nasmeh na otroška lica širom po svetu. Pridite in pomagajte tudi vi…

unicef1 unicef2

V TPC City-ju boste lahko v bodoče dvakrat na teden srečali predstavnike UNICEF-a Slovenija, ki si prizadevajo ozaveščati mimoidoče o nujnosti pomoči otrokom, pri čemer imajo najpomembnejšo vlogo Starši otrok sveta. S svojim mesečnim prispevkom omogočajo izvajanje dolgoročnih razvojnih programov ter takojšnjo nujno pomoč pri naravnih nesrečah in v oboroženih spopadih. Skupaj dosegamo pozitivne rezultate, a pred nami je še veliko izzivov. Z vašo pomočjo lahko dosežemo še več otrok in rešimo še več otroških življenj! Poiščite nas v nakupovalnem centru TPC City in se pridružite družini Staršev otrok sveta, ki spreminja svet na bolje!

Arhiv prispevkov:

[postlist 8]